Gevelbekleding in composiet

Outdoor - weerbestendige kunststof gevelbekleding

Met Outdoor gevelbekleding geeft u de gevel van uw huis of tuinhuis de uitstraling die u wenst. De panelen zijn opgebouwd uit volschuim kunststof met een houtstructuur die is aangebracht in de toplaag. Hierdoor krijgt uw gevel het zicht van een mooie houten gevel.

Outdoor gevelbekleding oogt als hout maar heeft alle voordelen van hoogwaardig kunststof. De panelen zijn duurzaam, milieuvriendelijk, licht van gewicht en er is vrijwel geen onderhoud nodig. Indien nodig, kunnen de panelen met water of milde schoonmaakmiddelen worden gereinigd.


De panelen zijn gemakkelijk te installeren door ze vast te schroeven op een houten regelwerk. Ze zijn met normaal houtbewerkings gereedschap op maat te zagen en te bewerken.

https://www.youtube.com/watch?v=381u9WBoi7E&feature=youtu.be


DURASID

« Durasid® » is een compleet gevelbekledingssysteem geschikt voor nieuwbouw en renovatie : ideaal voor toepassingen in woningbouw, chaletbouw, industrie-bouw,... De basis van de profielen is vervaardigd uit hardschuim PVC met daarboven een gecoëxtrudeerde toplaag. Het systeem is een esthetisch alternatief voor de traditionele gevelbekledingen.

De voordelen van deze gevelpanelen zijn oa :
  • zeer onderhoudsvriendelijk
  • eenvoudige montage
  • uiterst duurzaam
  • slag- en stootvast
  • isolerende werking
  • verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en kleuren
  • natuurlijke look

De sidings zijn uitstekend geschikt om geplaatst te worden in combinatie met isolatieplaten. Hierdoor krijgt uw woning een unieke look in combinatie met een hoge isolatiewaarde!

DURASID NATURAL

Durasid Natural: door toepassing van een specifieke techniek op de houtnerfstructuur van de hardschuimpanelen bekomt men een bijzonder natuurgetrouwe uitstraling.

Durasid Natural is leverbaar in 1 profieltype (of “sidings”) en in 5 kleuren.
 

Meer info bij onze verkopers isolatie@bcfv.be of bel 056/671932

Fotogalerij