Zonnepanelen

Klik hier voor ons online aanbod

Micro zonnepanelen kit :

beschikbare paketten

keuze uit
2 x 280 Wp + omvormer + kabels + grondbeugels  : 679 € promotie prijs


4 x 280 Wp + omvormer + kabels  + grondbeugels  : 999 € promotie prijs

Jaaropbrengst 4 panelen afhankelijk van ligging etc.. +/- 900 Kw/jaar
= 1/3 à 1/4 van uw jaarverbruik (voor de meeste gezinnen)

Afm 1 paneel 164x99 cmDeze Kit is uiterst gemakkelijk te monteren en wordt geleverd met volgende producten:

4 * zonnepaneel 280Wp van topkwaliteit en van Europese makelij
2 * micro omvormer Synergie
8 * steun in aluminum voor montage van het paneel.
1 * kabel met aansluitingssnoer zijde paneel.
1 * afsluiter kabel
8 * flatfix
ideaal voor een plat dak
Deze omvormers is geschikt voor elk twee zonnepanelen. Doordat deze omvormers aan elkaar gekoppeld kunnen worden, bent u zeer flexibel in het toepassen hiervan. U kunt bijvoorbeeld beginnen met een enkele Micro Omvormer. In de toekomst kunt u dit uitbreiden tot wel 5 omvormers! U hoeft dus niet direct een grote investering te doen, maar u kunt dit naar eigen behoefte invullen.

De micro omvormer is de ideale oplossing voor systemen waarbij een deel van de zonnepanelen zich gedurende de dag deels in de schaduw bevindt. Doordat beide panelen zijn eigen micro omvormer heeft, heeft schaduwval 1 van de 2 systemen geen invloed op de opbrengst van de andere omvormer!
In verhouding zijn deze omvormers zeer aantrekkelijk geprijsd. Verder geeft het ook behoorlijk grote voordelen als je niet zo'n ideale plaats hebt voor je zonnepanelen in verband met schaduw. Je jaaropbrengst is dan met dit systeem van 1 omvormer dan wanneer je 1 grote inverter zou gebruiken. Afhankelijk van de situatie kan dit voordeel op jaarbasis tot boven de 20% oplopen. 

Sedert november 2016 dient het systeem ook gekeurd te worden door erkende keuringscentra.Meer info bij onze verkopers tuin@bcfv.be of bel 056/671930

Fotogalerij