Diensten

Diensten

 

Verfmengmachine

In de verfafdeling aan de inkom bevindt zich een mengmachine. Deze kan eender welk kleur gaan samenstellen naar uw wens. 

Sleutels maken

Bent u een sleutel kwijt, of wenst u een reserve sleutel bij te maken, dit kan perfect bij ons. Wij kunnen 70% van de gevraagde sleutels maken, met onze slijpmachine. 

Recupel

Heeft u kapotte lampen of batterijen, twijfel dan niet om deze binnen te brengen en te deponeren in één van onze Recupel boxen. 

Eigen plaatsingsdienst

Het team van BCFV bestaat ook uit een professioneel plaatsingsteam, die zowel: sanitair, ramen, poorten, tuinhuizen, deuren, laminaat, vloeren, ... gaat plaatsen bij de klanten thuis. Indien uw woning ouder is dan 10 jaar en het wordt geplaatst door ons team kan u ook genieten van een voordelige 6% btw.

Tank met petrol olie

Is uw voorraad petroleum op, geen nood, wij zijn voorzien van een grote hoeveelheid petroleum, die u per liter kan aankopen. 

Eigen Opmetingsdienst

Vooralleer de plaatsingsdienst in actie kan schieten, bieden wij ook een team aan die eerst bij de klant terplaatse gaat, om de maten op te nemen en in te schatten hoeveel werkuren het in beslag zal nemen. 

Nummerplaat maken

Wanneer u een nummerplaat wil laten maken bent u hier aan het juiste adres. Wij maken verschillende soorten nummerplaten, enkele uit plastiek en metaal, voor zowel gewone voertuigen als uitzonderlijke voertoegen, zoals tractoren.

Leveringsdienst

Wanneer u iets wil aankopen, maar deze is te omslachtig om te vervoeren of u beschikt zelf niet over de nodige vervoersmiddelen, dan komen wij deze aan huis leveren. Hier wordt er wel leveringskosten aangerekend. 

Gordijnen op maat

In de decoratie afdeling, bij de dames, kan u op zoek gaan naar gordijnen die u wenst. Zij helpen u met zoeken en laten deze dan op maat maken indien het geen standaard maten zijn. 

Glas op maat

Een kapotte ruit of spiegel, of bent u aan het renoveren of aan het bouwen, dan kan u glas op maat laten maken in onze glas atelier. Hier kan u glas en spiegels verkrijgen op verschillende ditkes in de maten die u wilt.

Houtbewerking/atelier

In onze atelier, is het mogelijk om hout te verzagen die speciale vereisten vragen, zoals in verstek zaken, ... Dit gebeurt door één van onze timmermannen, die al jaren in dienst zijn. 

Tuinhuizen en carports op maat

Indien u wil genieten van een onderdak voor uw wagen, of een extra onderdak om uw klussjesmateriaal voor in de tuin in op te bergen, kan u gerust eens langskomen bij ons, om een offerte te laten maken voor een tuinhuis of een carport. 

Opdeelzaag

Wenst u een houten platen op maat verzaagd te krijgen, dan kan u altijd terecht in onze grote houthandel, waar onze opdeelzaag staat. In de rubriek zagerij op onze website, kunt u een formulier vinden om uw zaagwerk te bestellen. U kan deze downloaden, mailen of meebrengen naar de zagerij.

U kan het onderstaande PDF-bestand downloaden en deze gaan invullen, om daarna terug naar ons door te sturen. Wij maken deze bestelling zo snel mogelijk klaar!
 

Afkortzaag

Indien u zelf overweg kan met een zaagmachine, hebben we ook een zaagmachine ter beschikking van de klant zelf. Deze mogen ze gebruiken op eigen risico.

Kantenlijmer/afplakmachine

In onze houthandel beschikken we over een professionele kantenlijmer om uw meubelpanelen (platen) volledig af te werken, zodat ze gebruiksklaar zijn om er een kast, bank, bureau,... van te maken. In de rubriek zagerij op onze website, kunt u een formulier vinden om uw zaagwerk te bestellen. U kan deze downloaden, mailen of meebrengen naar de zagerij. 

Vul het onderstaande PDF-document in en stuur ons deze op, dan zorgen wij voor de rest.


 

Rijboringen en ingeperste scharnieren

Dient u een kast of meubel te maken die voorzien moet zijn van rijboringen (hiermee kan u de hoogte van uw ligger bepalen) en ingeperste scharnieren, kan u terecht in onze zagerij afdeling waar deze voorzien kunnen worden. In de rubriek zagerij op onze website, kunt u een formulier vinden om uw zaagwerk te bestellen. U kan deze downloaden, mailen of meebrengen naar de zagerij.

Schaven en bewerken van het hout

Onze atelier is uitgerust met moderne houtbewerkingsmachines. De meeste houtbewerkingen zijn dan ook mogelijk in onze atelier. 

Inkasten van deuren

Al uw deuren kunnen bij ons ingekast worden, brede smalle muren, sloten, scharnieren,... Alles om uw deuren plaatsklaar te maken.
In onze vernieuwde toonzaal, kan u terecht om ideeën op te doen voor uw ideale deur.
Ons assortiment bestaat uit: lak, laminaat, massief, fineer, alluminium, ijzer, glas, ... deuren. 

Service

Wij zijn een bedrijf die vooral op service gericht is :
 
Wij kunnen U tal van diensten aanbieden, ieder afdeling beschikt over bekwame vakmensen, die U kunnen bijstaan met al Uw technische vragen of keuze van producten.  Iedere afdelingsverantwoordelijke heeft een opleiding genoten in zijn vakgebied zoals bijvoorbeeld sanitair, keuken, verf of gordijnen. 
Iedere afdeling is rechtstreeks te bereiken per telefoon of per email.