Ramen & Deuren

BEKIJK ONZE ONLINE PRIJZEN hier.


RAMEN IN PVC OF HOUT BEHOREN TOT ONS ASSORTIMENT

Van opmeting tot plaatsing, we doen het allemaal. We kunnen uw ramen komen opmeten en u hierna een gedetailleerde offerte bezorgen. Ook de plaatsing en afwerking van uw ramen kunnen we voor onze rekening nemen door ons eigen professionele plaatsteam. 

PVC RAMEN & DEUREN
PVC ramen en deuren staan voor duurzame kwaliteit. Het is een budgetvriendelijke keuze voor een zeer duurzaam product. PVC ramen bieden een uiterst goede prijs-kwaliteitsverhouding en bieden zo een prima oplossing voor elke woning.

HOUTEN RAMEN EN DEUREN
Houten ramen daarintegen zijn tijdloos. Ze schenken je huis een warme uitstraling en bieden uitstekende isolatiewaarden. Hout is bovendien van nature een vocht- en warmteregelaar, die zeer goed isoleert.

DAKRAMEN: VELUX EN FAKRO 

Daarnaast verkopen wij ook Velux en Fakro dakvensters. Kom gerust langs in onze winkel en ontvang een gedetailleerde offerte.
Deze dakventersters  kunnen ook geplaatst worden door ons eigen plaatsingsteam. 
De rolgordijnen, verduistingsgordijnen en rolluiken zijn bij ons op voorraad. Wanneer u het type van uw velux weet of meebrengt, bezorgen wij u de geschikte gordijnen/rolluiken. De meest gebruikelijke maten en kleuren hebben wij altijd op stock. 

Meer info bij onze verkopers hout@bcfv.be of bel 056/671934

Fotogalerij