Plaatsing door Bouwcenter Frans Vlaeminck

Bouwcenter Frans Vlaeminck staat al jaar en dag garant voor zijn ruime assortiment aan diverse producten voor zowel particulieren als zelfstandigen. Naast de doe-het-zelf-zaak beschikt de winkel ook over een eigen professionele plaatsingsteam. Het plaatsingsteam biedt de mogelijkheid aan om de door u aangekochte producten uit de winkel of van de online webshop bij u thuis te komen plaatsen. Dit kan dan onder andere gaan over badkamerrenovaties, keukenverbouwingen, deurinstallaties, raaminstallaties…

Bij interesse voor een van onze producten kunt u een vrijblijvende gratis offerte aanvragen bij de afdelingsverantwoordelijke, waar er bijkomstig gekozen kan worden om de producten al dan niet te laten plaatsen door het plaatsingsteam.

Indien uw woning ouder is dan 10 jaar en de werken worden uitgevoerd door ons kunnen de plaatsingen worden gerealiseerd aan het gunstige 6% BTW-tarief.

image
image


Hoe gaan we tewerk?

Vooraleer over te gaan tot de plaatsing van de producten zal er allereerst een nauwkeurige opmeting worden uitgevoerd door onze eigen opmetingsdienst. Dit stelt ons in staat om uw wensen zo nauwkeurig mogelijk in kaart te brengen en een gedetailleerd plan te maken dat aan al uw verwachtingen voldoet. Dankzij de jarenlange ervaring en vakkennis van onze collega’s wordt u hierbij ook geadviseerd over de beste materialen, werkwijzen en oplossingen voor uw specifieke situatie.


Indien na de opmeting nog enkele zaken moeten besproken worden, zullen wij u vragen nog eens langs te komen in onze toonzaal om de ontbrekende zaken te bespreken met de afdelingsverantwoordelijke van de desbetreffende afdeling. We kunnen dan op basis van de opmeting alle technische en esthetische details verder bespreken en doorlopen. Voorts wordt er dan een gedetailleerde offerte opgemaakt.

Als u nog bijkomstige wensen hebt is het steeds mogelijk om hiervan een nieuwe offerte op te maken of uw bestaande offerte aan te passen.

image
imageVan zodra de opgemaakte offerte goedgekeurd wordt, zal de bestelling van de producten zo spoedig mogelijk worden uitgevoerd en wordt u hier verder van op de hoogte gebracht.

Tijdens de plaatsing zullen de plaatsers erop toezien dat alles tot in de details wordt uitgevoerd en zal er een strikte opvolging en coördinatie zijn van het project, want uw tevredenheid is onze hoogste prioriteit. Bouwcenter Frans Vlaeminck streeft ernaar om u een prachtig eindresultaat en een zorgeloze renovatie ervaring te leveren.

Wat kunnen wij opmeten en plaatsen bij u thuis?

Het assortiment aan producten die geplaatst of gerenoveerd kunnen worden zijn onder andere:

badkamerrenovaties, badkamermeubels, douchecabines, inloopdouches, baden, wc’s, chauffages, boilers, keukens, keukenwerkbladen, spoelbakken, dressings, maatkasten, schuifwanden, binnendeuren, gordijnen, diverse raamdecoraties, traprenovaties, laminaat & vinyl vloeren, plafonds, stijlmuren & muurbekleding, isolatie, zoldertrappen, dakvensters, buitendeuren, ramen, enkel & dubbel glas, vensterbanken, sectionale poorten, kantelpoorten, rolluiken & automatisering, voorzetrolluiken, screens, horren, houten gevelbekleding, PVC gevelbekleding, composiet gevelbekleding, staalplaten, ecopanelen, lichtstraten, pvc golfplaten, polyester golfplaten, roofing, shingles, onduline golfplaten, koepels, sponden, tuinhuizen, carports, veranda’s, overkappingen, glazen schuifwanden, zonneluifels, tuinpoorten, tuinomheining, houten & composieten terrassen.

Bij Bouwcenter Frans Vlaeminck kan u terecht voor renovatiewerken tot totaalprojecten, van opmeting tot afgewerkte plaatsing. 


Het plaatsen van trappen, vinyl op rol (balaton), schilderwerken, elektriciteit, gasboilers en aansluitingen, airco’s, zonnepanelen en EPDM voeren wij niet uit.

Voor meer info hieromtrent kan u altijd terecht bij: planning@bcfv.be of kan u telefonisch contact opnemen via het nummer: 056 67 19 25.